Logowanie

Kunena Najnowsze Posty

• Brak postów do publikacji.

Ostatnie z galerii

Statystyki

11965637
Dzisiaj
Wczoraj
Ten tydzień
Poprzedni tydzień
Ten miesiąc
Poprzedni miesiąc
Wszystkie dni
2172
2570
18627
6395
4742
70081
11965637

16.02%
7.51%
2.67%
0.49%
0.18%
73.13%
Online (15 minutes ago):18
18 guests
no members

Twoje IP: 3.238.111.130

Topic-icon Wyjazd do Szwecji na pstrągi i lipienie

Więcej
4 lata 4 miesiąc temu #20533 przez RICHI
RICHI stworzył temat: Wyjazd do Szwecji na pstrągi i lipienie
Zew Przygody organizuje wyjazd do Szwecji na rzeki pstrągowo lipieniowe z mistrzem świata Piotrem Marchewką są dwa terminy połowa czerwca i połowa sierpnia
ja zapisałem się na sierpień.Koszt 2350zł za 10 dni.W cenie wszystko oprócz jedzenia.Jest ogłoszenie na stronie,ale trzeba się naszukać.Firmę polecam,byłem z właścicielem w Finlandii i trym razem pewnie też pojedzie.

Gdy ci praca przeszkadza w łapaniu ryb,rzuć pracę

Proszę Zaloguj lub Zarejestruj się, aby dołączyć do konwersacji.

Więcej
4 lata 4 miesiąc temu #20535 przez crys
crys odpowiedział w temacie: Wyjazd do Szwecji na pstrągi i lipienie
Miałem okazję poznać Piotrka. I nawet byłem z nim na rybach . super gość ! :) o tym jak łowi nie będę pisał :) bo to trzeba zobaczyć :)

Więcej
4 lata 4 miesiąc temu #20537 przez pawelz
pawelz odpowiedział w temacie: Wyjazd do Szwecji na pstrągi i lipienie
Wyjazd fajny i moze byc niezla alternatywa ale kierunku poludniowego. Bo jak widac, wychodzi nieco taniej. A i wedkarsko pewnie nie gorzej. Pewnie lipienie bedzie mozna lowic na normalne suchary (hak #14) a nie na pizdziolki #20 co mnie osobiscie zaczyna juz meczyc :).
Ja niestety w tym roku, po ciezkich przemysleniach i wewnetrznej walce :) musze odpuscic wojaze zagraniczne. Moze los pozwoli i w przyszlym roku sie uda.
Ale na miejscu chlopakow zamiast Slowenii czy Bosni bralby ten kierunek pod uwage.

Więcej
4 lata 4 miesiąc temu #20538 przez świeży
świeży odpowiedział w temacie: Wyjazd do Szwecji na pstrągi i lipienie
www.zewprzygody.pl/Configurator/ConfiguratorGroup.aspx Jesli to maja byc 2arsztaty muchowe z Panem. Piotrem to nie wiem czy jest sens.W ofercie nie.ma nic o lowiskach.licencjach.itp

Spin,mucha.kropki:) [img]http://flyfishprofessiona?ls.com/demarteu.gif

Więcej
4 lata 4 miesiąc temu #20539 przez RICHI
RICHI odpowiedział w temacie: Wyjazd do Szwecji na pstrągi i lipienie
O wszystkim się dowiesz jak wpłacisz 10% zaliczki.Warsztaty są po łapaniu.Byłem z Piotrem w Finlandii i cały czas jestem z Nim w kontakcie i to od niego dostałem info o wyjeżdzie.Gwarantuje,że warto i trzeba się spieszyć jak info pójdzie w polskę to w jeden dzień będzie po ptokach.
Dla zainteresowanych tel.do Leszka właściciela firmy.500 896 450

Gdy ci praca przeszkadza w łapaniu ryb,rzuć pracę

Czas generowania strony: 0.113 s.

Strona korzysta z plików cookies oraz innych technologii w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Plików Cookies. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Akceptuję pliki cookies
EU Cookie Directive Module Information